Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-05-16

‘Tekirdağ’da AVM Yatırımları, Deneyimler ve Beklentiler’ konulu konferans düzenlenmiştir.



 

Malkara MYO’nun Mayıs ayı içerisinde "İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor" konsepti ile düzenlediği etkinliklerden üçüncüsü olan ‘Tekirdağ’da AVM Yatırımları, Deneyimler ve Beklentiler’ konulu konferans 15.05.2013 Çarşamba günü saat 14:00’da Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Pazarlama Programının katkıları ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Tekira AVM Genel Müdürü Serkan Subay, Koton, İnci,  Nike Müdürü Ahmet Azmi Mutlu, ve Boyner Müdürü  Fuat Türksoy katıldı.
 
Konferansa Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.
 
Konferansta, Tekira AVM’ne yapılan yatırımlar ve  etkinlikler hakkında kapsamlı bilgi verildi. Satın alma sürecinin aşamaları, iyi satış elemanının özellikleri, iş başvuru ve işe alım sonrası dikkat edilecek hususlar, satış esnasında sahada karşılaşılacak güçlükler ve başa çıkma yöntemleri ve daha birçok konuda öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Tekira AVM Genel Müdürü Serkan Subay, Koton, İnci, Nike Müdürü Ahmet Azmi Mutlu, ve Boyner Müdürü  Fuat Türksoy , soru cevap kısmında da öğrencilerin meslek ile ilgili sorularını yanıtladı. Neslin her geçen gün daha donanımlı hale geldiğini bu yüzden çok çalışmaları gerektiğini, öğrencilere mutlaka üniversiteyi bitirmeleri ve  meslekleri ile ilgili olarak yaz aylarında kendilerini  geliştirme yönünde çalışmaları gerektiği tavsiyelerinde bulunuldu.
 
Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan günün anısına Tekira AVM Genel Müdürü Serkan Subay, Koton, İnci, Nike Müdürü Ahmet Azmi Mutlu, ve Boyner Müdürü  Fuat Türksoy’a plaket takdim etti.
 

 



G-YK7YH1TJPG