2013-05-29

“6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun İşveren ve Çalışanlara Getirdikleri” konulu konferans düzenlenmiştir

Malkara MYO’nun Mayıs ayı içerisinde "İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor" konsepti ile düzenlediği son etkinlik “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun İşveren ve Çalışanlara Getirdikleri” konulu konferans 29.05.2013 Çarşamba günü saat 13:30’da Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Makine Programı’nın katkıları ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Maden Müh. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Selahattin KUMKUMOĞLU ve Maden Yük. Müh. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Soner AKIN katıldı.

Konferansa Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan günün anısına Selahattin KUMKUMOĞLU ve Soner AKIN’a plaket takdim etti.