2015-06-16

‘’Diksiyon ve Hitabet Eğitimi’’ Kursu Katılım Belgeleri Verildi

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlisi Kerem ÖZTÜRK tarafından Kişisel Gelişim Uzmanı ve Diksiyon eğitmeni Meltem ESER ile birlikte düzenlenen ‘’Diksiyon ve Hitabet Eğitimi’’ ne katılan Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine, Kurs Katılım Belgeleri, Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

Törene kursiyer öğrencilerin yanı sıra, Öğretim Görevlileri, Yüksekokulumuz ’da öğrenim gören öğrenciler ve yerel basın mensupları katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Öğr. Gör. Kerem ÖZTÜRK; kursu düzenleme amaçlarını, kursiyerlerin bu eğitim ve aldıkları belgelerle ne gibi kazanımlara sahip olabileceğine dair açıklamalarda bulundu ve öğrencilere aldıkları akademik eğitimin yanı sıra insani ilişkilerin ve iletişim bilgisinin, iş yaşamında ki önemine dair bilgiler verdi.