Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2014-09-05

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri



2014-2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

 1-   Ders Kayıtları 15-19 Eylül 2014 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.

2-   2014 ÖSYS ile yerleşen 1. sınıf öğrencileri ders kayıt işlemi yapmayacaklardır.  Ders kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

3-    19 Eylül 2014 saat :17:30 tarihinden itibaren ders kayıt ekranı öğrencilere kapatılacaktır.

     Ders kaydı yaptıran öğrencilerimiz 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında sadece danışmanı ile birlikte ders ekle-çıkar yapabileceklerdir.

4-   19 Eylül 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar kaydını yaptırmayan öğrenciler  bölüm başkanlığı /program koordinatörlüğü/anabilim dalı başkanlığına yazılı başvuru yapmak şartıyla  en son 26 Eylül 2014 tarihine kadar sadece danışmanı ile birlikte mazeretli kayıt yapabilecektir.

5-  Mazeretli kayıt süresi /ders ekle-çıkar süresinin  sona erdiği 26 Eylül 2014 saat 17:30'dan itibaren  ders kayıt sistemi öğrenci ve danışmana kapatılacak ve bu süre uzatılmayacaktır.

6- Öğrencinin ders kaydının geçerli olabilmesi için;

a) Varsa öğrenim ücretini/harcını yatırmalıdır. Öğrenim ücreti/harcı Halk Bankası şubelerine öğrenci numarası söylenerek yatırılacak.  (ödenmesi gereken tutarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ödeme yapmadan öğrenci işleri bürosu ile görüşmelisiniz)

bhttp://ogr.nku.edu.tr   veya http://euniversite.nku.edu.tr/giris.php adresinden derslerini seçmelidir.

c) İnternet üzerinden yapılan ders seçimi danışman tarafından onaylanmalıdır.

d) Ders seçimi danışman tarafından onaylandıktan sonra  en son 26 Eylül 2014 tarihine kadar danışman ile şahsen görüşülerek ders kayıt formu onaylanmalı ve  banka dekontu teslim edilmelidir.

7-Öğrencinin kayıtlanması gereken dersler otomasyon üzerinden görülecektir. Ancak öğrencinin alması gerektiği halde otomasyon üzerinde görülmeyen  dersler var ise danışman veya akademik birim öğrenci işleri bürosu çalışanları aracılığı ile ders ilave ettirilmelidir.

8- Öğrenciler kayıt yaptırmadıkları derslerin sınavlarından başarılı olsalar dahi sınav sonuçları transkriptlerine işlenmeyecektir.  Öğrenciler kayıt yenileme işleminin tümünden sorumludur.

Kayıt akış şeması  için tıklayınız      

Akademik Takvim için tıklayınız

 

 

 



G-YK7YH1TJPG