2013-11-11

Atatürk'ün vefatının 75.Yıldönümü münasebetiyle Belediye Kültür Merkezi'nde 'Anma Programı' yapıldı

Kadriye Nazif Gölge Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  tarafından tertip edilen anma programına; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Namık Kemal Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Nurettin Doygun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından  Yüzbaşı Özer Aydın tarafından Atatürk'ün askeri kişiliği, Vali Yardımcısı Mustafa Işık tarafından Atatürk’ün devlet adamı kişiliği hakkında konuşma yapıldı. Anma programı  Kadriye Nazif Gölge Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programın sunumuyla sona erdi.

Program sonunda Belediye Konservatuvarı sanatçıları tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Programa Vali Ali Yerlikaya, Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Halil Erkek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, il protokolü ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.