2013-04-02

Gıda Teknolojisi Programın 1. Sınıf Öğrencilerinden Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvarı'na Teknik Gezi

01 Nisan 2013 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanı Duygu KORUCU eşliğinde Gıda Teknolojisi Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlenmiştir.

Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne ait Numune Kabul Birimi, Fiziksel Analiz, Kimyasal Analiz, Mikrobiyolojik Analiz, Mikotoksin Analiz, Yem Analiz ve Katkı-Kalıntı-Mineral Analiz laboratuvarları birim şefleri eşliğinde gezilmiş, öğrencilerimiz bu birimlerde yapılan analizler ve kullanılan ekipmanlar konusunda bilgilendirilmiştir.

Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Mehmet Emin TURGUT'a ve Kurum çalışanlarına ilgileri için teşekkür ederiz.