Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-03-20

Küresel Kriz Sonrası Türkiye ve Dünya



 

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlileri tarafından organize edilen ve Ekonomistler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz DEMİR ve Genel Koordinatörü Fırat POLAT’ın konuşmacı olarak katıldığı “Küresel Kriz Sonrası Türkiye ve Dünya” konulu konferans 20 Mart 2013 çarşamba günü saat 14:00’da yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Meslek Yüksekokulumuzun kuruluşunun 20. yılı olduğu bu akademik dönemde öğrencilerimizin gelişimlerine katkılar sağlayacak kültürel, sosyal ve mesleki etkinlikler yoğun bir şekilde devam ederken, bu etkinlikler aynı zamanda Malkara ilçe halkına ve Malkara gençliğine de yönelik olmaktadır.


Konferansa Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nermin TUNA, Malkara İlçe Müftüsü Ali GÜLBAĞCI, Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mustafa ÇELİK, Malkara Halk Eğitim Müdürü Turan AYHAN, Kız Meslek Lisesi Müdürü İbrahim ÇAKAL, Halkbank Malkara Şube Müdürü Rukiye ARARAT ve Kaanlar Gıda A.Ş’den Ekrem KAAN, Malkara MYO Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.


Konuşmacılar konferansta dünya üzerinde yaşanan küresel ekonomik krizin çıkış noktalarından başlayarak bugün geldiği noktada Türkiye ve dünya üzerinde ne gibi etkiler bıraktığından ve bununla beraber Avrupa’da görülmeye başlayan borçlu ülkeler sendromundan bahsettiler. Ayrıca, ülkemizin ekonomik yapısının güncel durumu hakkında bilgiler verildi.


Günün anısına Meslek Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan plaketler Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nermin TUNA ve Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mustafa ÇELİK  konuşmacılara takdim etti.

 

 



G-YK7YH1TJPG