2017-03-24

MALKARA MYO’DAN GELİBOLU YARIMADASI TARİHİ MİLLİ PARKI ZİYARETİ

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Pazarlama programı öğrencileri 23 Mart 2017 Perşembe günü Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı’na teknik gezi düzenledi.

Turizm Coğrafyası, Tur Operatörlüğü ve Turizm Pazarlaması derslerinin uygulamasının daha iyi anlatılabilmesi için düzenlenen teknik geziye Turizm ve Otel İşletmeciliği programından Öğr.Gör.Dr. Gülsel Çiftçi, Öğr.Gör. Neslihan Cavlak, Pazarlama programından Öğr.Gör. Senem Ergan ve Elektrik programından Öğr.Gör. Engin Gürfiliz katıldı.

Teknik gezi kapsamında bir tur programının oluşturulma aşamaları, tur operasyonun yapılması, saha ziyaretinin yapılma aşamaları ile yiyecek-içecek ve taşıma organizasyonun yapım aşamaları uygulamalı olarak yapıldı.

Tur programı kapsamında Kilitbahir Kalesi, Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Şehitlik Abidesi, Alçıtepe Köyü, Anzak Koyu, 57. Alay, Conk Bayırı, Bigalı Köyü ve Simülasyon Müzesi ziyareti gerçekleştirildi.