Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2015-04-07

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS



MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ  ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS

Meslek Yüksekokulumuzda 07.04.2015 Salı Günü Saat 13.30 da Sayın SMMM Osman DAL tarafından “Yöneticinin İş Hayatında Karşılaştığı ve Cevaplamak Zorunda Olduğu Sorular” konulu bir konferans verilmiştir. Bu konferansa Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları Ender ÇAKAL, Okşan GÜRFİLİZ, Nurgül BAŞAR, Serhat SEZEN, Leyla ÇELİK, Senem ERGAN, Pınar ÇANKAYA,  Muhasebe, İşletme, Pazarlama ve Elektrik Programı öğrencileri katılmışlardır.

Konferansta Sayın Osman DAL;

-Yanlış Alınabilecek Kararlar (Yanlış Yatırım, Yanlış Fiyatlama…) ve Sonuçları, Yaşanan Ekonomik Krizler ve İş Hayatına Etkileri, Yönetim Muhasebesi ve Raporlama Örnekleri, Fizibilite Raporları, Bütçe Raporları, Üst Düzey Yönetici ve Yönetim Kurulu Raporları, İş Hayatından Ücret Beklentileri ve Özet Olarak Pozisyon Bazında Ücret Aralıkları, konularında bilgiler vermiştir.

Konferans  sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sayın Ender ÇAKAL Okulumuz öğrencileri adına Sayın Osman DAL’a teşekkür ederek Üniversitemiz öğrencileri tarafından yapılan  tabak hediyemizi takdim etmişlerdir.

 Emeği geçen tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 



G-YK7YH1TJPG