Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-06-13

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDAN ÖĞR.GÖR.GÜLSEL ÇİFTÇİ BİLİM TEŞVİK ÖDÜLÜ ALDI.



 

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Öğr. Gör. Gülsel ÇİFTÇİ, 2012-2013 Akademik yılında gerçekleştirdiği bilimsel faaliyetler neticesinde Namık Kemal Üniversitesi "bilim teşvik ödülü" aldı. Üniversitemiz bünyesinde 11 Meslek Yüksekokulu bulunmakta olup 250'yi aşan öğretim görevlisi görev yapmaktadır. Ödül Töreni 11.06.2013 tarihinde Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Epoka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Altıın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay, Fakülte dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile öğretim üyeleri katıldı.

Malkara Meslek Yüksekokulu eğitim-öğretim faaliyetleri ile birlikte çeşitli bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif içerikli etkinliklerini yoğun olarak sürdürmektedir. Mesleki eğitim veren kurumların geliştirilmesi ve saygınlığının arttırılması ülkemizin ve dolayısıyla gençlerimizin geleceği için çok büyük önem taşıdığı aşikardır. Mesleki eğitimin büyük önemini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çağdaş ve gelişmiş bir ülke olabilmek için, iyi bir mesleki eğitim şarttır” ifadesiyle vurgulamak çok yerinde olacaktır.

Meslek Yüksekokulumuzu çeşitli bilimsel ortamlarda başarı ile temsil eden ve üniversitemiz bünyesinde bilim teşvik ödülüne layık görülen Sayın Öğr. Gör. Gülsel Çiftçi'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.



Doç.Dr. Murat TAŞAN
Malkara MYO Müdürü

 



G-YK7YH1TJPG