2019-12-09

DEPREM FARKINDALIK SÖYLEŞİLERİ

Meslek Yüksekokulumuzda 09.12.2019 Pazartesi günü saat 13.30' da ''Doğal Afetler ve Deprem Farkındalığı'' konulu söyleşi düzenlenmiştir. Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ tarafından yapılan söyleşide Doç. Dr. Handan DÖKMECİ deprem oluşumu, deprem öncesi alınması gereken önlemler, deprem sonrası müdahaleler, acil durum planları konusunda, Doç. Dr. Tülin YILDIZ ise ilk yardım müdahalelerinin önemi konularını ele almıştır.

Üniversitemiz Teknopark birimi tarafından organize edilen söyleşiye okulumuz öğrencileri ile akademik ve idari personeli dinleyici olarak katılmıştır. Eğitimin düzenlenmesine katkıda bulunan Rektörlük, Teknopark birimleri ve Sağlık Yüksekokulu başta olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ederiz.