Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2016-03-23

Malkara M.Y.O.'da Tüketici Koruma Konferansı Verildi



NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu’nun “Tüketici Koruma Haftası” dolayısıyla organize ettiği  “Tüketici Koruma Kanunu ve Tüketici Hakem Heyeti Uygulamaları” konulu konferans 17.03.2016 Perşembe günü saat 14.00’da Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Seminere Malkara Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Vekili Sayın Mustafa İZGİ ve Malkara Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Sayın Göksel ÖZMEN katılmışlardır.

Konferansta Sayın Göksel ÖZMEN, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ile tüketicilerin karşılaştıkları sorunların çözümünde tüketici hakem heyetlerinin işleyişleri, görev ve sorumlulukları ile tüketicilerin tüketici hakem heyetlerine nasıl başvurabilecekleri hakkında eğitici bilgiler vermiştir.

Konferans sonunda meslek yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Metin DAĞ, NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu Koordinatörü ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Senem ERGAN ve topluluk başkanı Pazarlama Programı 1.sınıf öğrencisi Furkan VURMAZ günün anısına Sayın Göksel ÖZMEN’e ve Sayın Mustafa İZGİ’ye hediyelerimizi takdim etmişlerdir.

 



G-YK7YH1TJPG