2012-10-07

Malkara MYO Öğrencileri TEMA Vakfı Koordinatörlüğünde ve İş Bankası Sponsorluğunda Düzenlenen Fidan Dikimine Katıldı

Türkiye İş Bankasının, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve TEMA Vakfı işbirliğiyle, 2008 yılından bu yana yürüttüğü “81 İlde 81 Orman” projesinin 75. ayağı olan Tekirdağ ormanı, 4 Ekim 2012 Perşembe günü Malkara ilçesinin Cambazdere Köyü mevkiinde düzenlenen törenle gerçekleşti. Tahsis edilen 20 hektarlık alana dikilen kızılçam ağaçları ile Tekirdağ Ormanının ilk fidanları toprakla buluştu.

Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İhsan SOYSAL ve Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Murat TAŞAN’ın da katıldığı kampanyaya Malkara Meslek Yüksekokulu TEMA Grup lideri Öğr. Gör. İbrahim BAYINDIR ve okulumuz TEMA Grup öğrencileri dikmiş olduğu fidanlarla destek verdi.