Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-05-20

Malkara MYO Gıda Teknolojisi Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresinde Ödül Aldılar



 

Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Dünya Süt Günü kapsamında Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO tarafından “Sütün İyiliği” temasıyla 17 Mayıs 2013 tarihinde Ulusal düzeyde düzenlenen ’’IV. Süt ve Süt Hayvancılığı Öğrenci Kongresi’’ne sunulu ve poster bildirileri ile katıldılar.


Kongre Bilim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde öğrencilerimiz Murat Aşar, Emre Alçi, Emirhan Oktar, Serhat Kızgın, Cengiz Sili tarafından hazırlanan “Trakya Peynir Helvası ve Tarihçesi” başlıklı poster bildiri ile ikincilik ödülü aldılar.


Malkara Meslek Yüksekokulumuz Malkara Belediyesinin büyük destekleriyle kongreye Öğr. Gör. Kayhan Yılmaz, Öğr.Gör. Rahmiye Sezer, Öğr. Gör. Duygu Korucu ve 15 kişilik Gıda Teknolojisi Öğrenci grubu katıldılar.


İlçemizi ve Malkara Meslek Yüksekokulumuzu bilimsel bir ortamda ve kuruluşunun 20.yılında başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencilerimizin çalışmalarına yardımcı olan ve teşvik eden ilgili Öğretim Görevlisi Arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.



Doç.Dr. Murat TAŞAN
Malkara MYO Müdürü

 



G-YK7YH1TJPG