Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-03-25

Meslek Yüksekokulumuzda Uyuşturucu Maddelerden Korunma konulu konferans gerçekleştirildi



Meslek Yüksekokulumuzda 25 Mart 2013 Pazartesi günü saat 14:00'da "Uyuşturucu Maddelerden Korunma" konulu konferans gerçekleştirildi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele biriminden Sayın Abdullah Atalar konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Malkara MYO Müdürü Doç.Dr.Murat Taşan ve Malkara MYO Öğretim Elemanları ile Öğrenciler katıldılar.

Konferansta Sayın Abdullah Atalar uyuşturucu madde bağımlılığına sebep olan etkenler ile bu etkenlerden korunma yollarından, uyuşturucu kullanımının bireye ve topluma olumsuz etkilerinden bahsetti.

Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan ise öğrencilerimize hitaben bireylerin ve dolayısıyla toplumun mutlu ve başarılı olabilmesi için uyuşturucu, sigara, alkol ve kumar gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını vurgularken, mutluluğun ve başarının devletimizin ve milletimizin menfaatlerinin her zaman, her koşulda üstün tutulmasında, yine her zaman ve her koşulda bizleri yetiştiren annelerimize ve babalarımıza saygılı olunmasında ve ayrıca mesleğimizde, işimizde en iyi olmaya çalışmakta yattığını belirtti.

Günün anısına Meslek Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan plaketi Sayın Abdullah Atalar’a Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Murat Taşan takdim etti.

 



G-YK7YH1TJPG