Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2011-11-28

Meslek Yüksekokulumuzda Yeni Öğretim Görevlileri Göreve Başladı



 

Meslek Yüksekokulumuz Akademik Personel kadrosuna yeni katılımlar sebebiyle Okulumuz toplantı salonunda tüm Akademik ve İdari Personelimizin iştirakları ile bir toplantı düzenlendi.  Meslek Yüksekokulumuz programlarından Pazarlama programında Öğr. Gör. Senem Ergan Göynüşen, İşletme Yönetimi programında Öğr. Gör. İbrahim Bayındır ve Muhasebe-Vergi Uygulamaları programında Öğr. Gör. Kerem Öztürk göreve başlamışlardır.


Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Murat Taşan konuşmasında “Üniversitemiz üst yönetimi özellikle meslek yüksekokullarındaki akademik kadro eksikliklerini gidermeye yönelik çalışmalar yapmaktadır. Akademik kadromuza yeni katılan öğretim görevlileri ile birlikte Malkara Meslek Yüksekokulu ailesi daha da genişlemekte ve güçlenmektedir. Bu durum bizlere mutluluk ve gurur vermektedir. Genişleyen kadrolarımızla her zaman olduğu gibi hedefimiz eğitim kalitesini daha da arttırmak ve öğrenci memnuniyetini sürdürebilmektedir. Yeni göreve başlayan öğretim görevlisi arkadaşlarımızın önemli katkıları olacağı inancındayım. Bundan böyle Namık Kemal Üniversitesi mensubu olan değerli arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum, aramıza hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.


Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Murat Taşan konuşmalarının ardından yeni göreve başlayan öğretim görevlilerine üniversitemizin rozet ve flamasını takdim etti. Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli de çalışma hayatımıza katılan arkadaşlarımıza başarı dileklerinde bulundular.

 



G-YK7YH1TJPG