2016-04-13

Meslek Yüksekokulumuz'dan Malkara Emniyet Müdürlüğü'ne Anlamlı Ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Muhasebe Programı Öğretim Görevlisi Kerem ÖZTÜRK öncülüğünde, Malkara Emniyet Müdürü Cüneyt AYDIN’a, Emniyet Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin DAĞ’ında eşlik ettiği ziyarette, ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde, can ve mal güvenliğimizin teminatı olan güvenlik güçlerimize, Malkara Meslek Yüksekokulu tarafından manevi bir destek verilmesi amaçlandığı belirtildi.

Karşılıklı sohbet ve soru-cevap şeklinde geçen ziyarette, ülkemizin özellikle güneydoğusunda yaşanan operasyonlar ve Emniyet Teşkilatımız’la birlikte tüm güvenlik güçlerimizin sağladığı üstün başarılar konuşuldu ve bu zor dönemden bir an evvel çıkılarak, şehit haberlerinin son bulması temenni edildi.

Ziyaretin son bölümünde, öğrenciler tarafından Malkara Meslek Yüksekokulu bahçesinde, tamamen insan bedeni kullanılarak oluşturulan bir ay-yıldız figürü, Malkara Emniyet Müdürü Cüneyt AYDIN’a takdim edildi.