2013-08-15

Meslek Yüksekokulumuzu Yeni Kazanan Öğrencilerimiz; Hoş Geldiniz!

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

Başarınızdan ve Meslek Yüksekokulumuzu tercihinizden dolayı sizleri tebrik ederim.

Meslek seçimi yaşamınızın en önemli kararlarından biridir. Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokuluna hoş geldiniz.

Malkara MYO 1993 tarihinde Trakya Üniversitesine bağlı olarak kurulmuş olup, 2006 yılında Tekirdağ merkezinde kurulan Namık Kemal Üniversitesine bağlanmıştır. Tekirdağ merkezine yakın mesafede bulunan Meslek Yüksekokulumuz 20 yıllık geçmişiyle, donanımlı fiziki altyapıya, eğitim-öğretim tecrübesine ve de güçlü akademik yapıya sahiptir. Meslek Yüksekokulumuzda 1 Doçent, 18 Öğretim Görevlisi ve 3 Okutman olmak üzere 22 akademisyen görev yapmaktadır. Öğretim Elemanlarımızın önemli bir bölümü lisansüstü çalışmalarını ve sektörlerle bağlantılarını sürdürmektedirler. Mezunlarımız hem ülkemizde hem de ülkemiz dışında önemli görevler üstlenmekte ve başarılı çalışmalar yapmaktadırlar.

Malkara MYO, bugün itibariyle 7 farklı program ve 800‘e yakın öğrenci sayısıyla Namık Kemal Üniversitesinin önemli birimleri arasında yer almıştır.

Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzla ilgili tüm bilgileri internet sitemizden görebilir, duyurularımızı internet sitemizden takip edebilirsiniz.

Öğrencilerimizin Malkara İlçesinde barınma sorunları olmayıp, okulumuza bitişik olarak bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait 424 öğrenci kapasiteli (212 Kız öğrenci ve 212 Erkek öğrenci) modern yurt binası bulunmaktadır.

Üniversite eğitimi sadece Meslek eğitimi alınan yerler değil aynı zamanda gençlerin sosyal ve kültürel açıdan kendilerini yenilediği ve geliştirdiği mekânlardır. Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrencilerimizin her türlü sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerini planlamakta ve yıl içinde uygulamaktadır.

Öğrencilerimizin eğitimleri süresince irtibatta olacakları önemli birimimiz de Malkara MYO Öğrenci İşleri bürosudur. Kesin kayıtlar Üniversitemizin Tekirdağ Merkez kampusunda yapılacaktır. Kayıt tarihleri ve gerekli belgeler web sayfamızda yer almaktadır. Eğitim-öğretimle ilgili tüm bilgiler Üniversitemiz web sayfasındaki öğrenci işleri daire başkanlığı ile Malkara MYO sayfalarında yayınlanmaktadır.

Kayıtla birlikte her öğrencimize bir danışman tayin edilmektedir. Danışman öğretim elemanı öğrencimize hem eğitim hem de diğer konularda yardımcı olmaktadır.

Doğru tercihinizden dolayı tekrar tebrik eder, başarılı ve sağlıklı bir eğitim dönemi dilerim.

Doç. Dr. Murat TAŞAN

Malkara MYO Müdürü