2012-03-07

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğrencileri “Vergi Mükellefinin Hakları” konulu konferansa katıldılar

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programından bir grup öğrencimiz, Öğr. Gör. Kerem ÖZTÜRK eşliğinde 07.03.2012 tarihinde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Tekirdağ Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından organize edilen “Vergi Mükellefinin Hakları” konulu konferansa katıldılar.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasim Yılmaz’ın oturum başkanlığında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Leyla Ateş, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Vergi Mükelleflerinin Haklarını Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Oğuz Çetinkaya ve Tekirdağ Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Harun Bolat konuşmalarını gerçekleştirdiler.