Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2015-06-22

NKÜ Malkara MYO 2014 2015 Mezuniyet Töreni Coşku İle Kutlandı



 

NKÜ Malkara MYO 2014 2015 Mezuniyet Töreni Coşku İle Kutlandı
 
Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 22 Haziran 2015 Pazartesi günü, Namık Kemal Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
 
Mezuniyet Törenine, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, NKÜ Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, NKÜ Hayrabolu MYO Müdürü Doç Dr. Mustafa Mirik, NKÜ Malkara MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Azabağaoğlu, NKÜ Marmara Ereğlisi MYO Müdür Vekili Öğr Gör Hakan Uruç, üniversitemizin değerli akademisyenleri, Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları, Mezun Öğrenciler ile öğrencilerimizin aileleri katıldı.
 
Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk yaptığı konuşmasında öncelikle mezun öğrenci velilerine seslenerek “Sizler, şüphesiz geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz için hazırladığımız bu törenin en mutlu kişilerisiniz. Bütün zorlukların sonunda, işte bugün evlatlarınız mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizlerde Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Ailesi olarak paylaşıyoruz” dedi.
 
Daha sonra Meslek Yüksekokulu mezunlarına seslenen Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk; “Sevgili gençler, sizler ülkemize yeni ve güçlü enerjiler katacak gençlerimizsiniz. Sizleri Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına, çağdaş, demokratik değerlere bağlı, tarihini bilen, ilmin üstünlüğünü benimseyen, okuyan ve araştıran bireyler olarak yetiştirmek için özveri ile çalıştık. Bugün alacağınız diplomaları Ülkemiz ve geleceğiniz için en iyi bir şekilde değerlendirerek Namık Kemal Üniversitesini gururla temsil edeceksiniz” dedi.
 
Mezuniyet töreninde konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay; “Üniversitelerin sadece akademik anlamda değil, uygulama alanında da yeni arayışlar içerisinde olması ve bilhassa sanayii ile işbirliklerini çeşitlendirmesi gerekmektedir. Uluslararası standartlardaki eğitimi ile alanlarında yetkin meslek elemanları yetiştiren Malkara Meslek Yüksekokulunun mezun ettiği parlak gençlerimiz hiç şüphesiz ekonomimize ve toplumumuza büyük değerler kazandıracaklardır” diye konuştular.
 
Mezun öğrenciler adına, Meslek Yüksekokul birincisi Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Gözde Sazara bir konuşma yaptı. Dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli ödüllerin verilmesinden sonra meslek yemini eden mezun öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak, başarılarını ve mezun olmanın sevincini aileleri ile kutladılar.
 
 
 

 



G-YK7YH1TJPG