2012-06-04

Pazarlama Programı 2. sınıf öğrencileri 31.05.2012 Perşembe Günü Teknik Gezi Düzenlemişlerdir

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama Programı 2. sınıf öğrencileri  Öğretim Görevlileri Senem ERGAN GÖYNÜŞEN ve Leyla ÇELİK eşliğinde MİGROS- Keşan, BURGER KING- Keşan, BİZİM TOPTAN GIDA- Keşan, KİPA- Keşan firmalarına 31.05.2012 Perşembe günü teknik gezi düzenlemişlerdir. Teknik gezimiz sırasında öğrencilerimize mesleki bilgiler veren MİGROS-Keşan Mağaza Müdürü Sayın Cengiz ENGİN’e, BURGER KING-Keşan yetkililerine, BİZİM TOPTAN GIDA-Keşan Mağaza Müdürü Sayın Selim SANCAR’a, KİPA-Keşan İnsan Kaynakları Yöneticisi Sayın Fatih DÜMRÜL’e, Taze Gıda Departman Şefi Sayın Yüksel BİÇİCİ’ye, Unlu Mamuller Şefi Sayın Bilal KURULGAN’A, Kuru Gıda Departman Şefi Sayın Ufuk ÇATKARA’ya teşekkür ederiz.