Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2015-12-18

Prof. Dr. Burak ARZOVA'dan Türkiye Ekonomisi ve Ekonomik Gelişmeler Konulu Konferans



Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Burak ARZOVA, 17.12.2015 Perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu'nda, ''Türkiye Ekonomisi ve Finansal Gelişmeler'' konulu bir konferans verdi.
 
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlisi Kerem ÖZTÜRK'ün katkıları ile düzenlenen konferansa Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kadir ERTÜRK ve öğretim elemanları katıldı.
 
Konferansta ARZOVA; ''Türkiye Ekonomisi'nde yaşanan güncel gelişmeler, küresel ekonomik konjönktür ve son dönemde yaşanan Türkiye - Rusya krizi, Ortadoğu'da yaşanan kaos ve petrol fiyatları, altın ve döviz fiyatları ve ABD'de yaşanan Wolksvagen Krizi'' gibi konularda açıklama yaptı.
Ayrıca öğrencilerimize, hayata karşı nasıl bir duruş sergilemeleri gerektiği, bilime ve iş hayatına olan bakış açıları gibi konularda da sohbet tadında açıklamalarda bulundu.
 
Konferansın son bölümü, karşılıklı soru-cevap şeklinde geçti.
 
Konferans sonunda Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kadir ERTÜRK, Prof. Dr. Burak ARZOVA'ya günün anısına Namık Kemal Üniversitesi logolu hediyelerini takdim etti.

 



G-YK7YH1TJPG