2014-03-12

TEKİRDAĞ-ÇANAKKALE Yürüyüşüne Yüksekokulumuzdan Mesut TAŞKIRAN ve Utku SEVİL Katılacaklardır

“TARİHTEN BİR SAYFA DÜŞÜRÜYORUZ.
DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER, DÖNDÜKLERİNDE VATANLARI OLMAYACAKTI…
TEKİRDAĞ TARİHİ İLE KUCAKLAŞIYOR, ATALARINA YÜRÜYOR.”

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 99.Yılı Anma Töreni Etkinlikleri çerçevesinde 57. Alay Yürüyüş Komitesinin 14.03.2014-18.03.2014 tarihleri arası 4.sünü gerçekleştireceği TEKİRDAĞ-ÇANAKKALE yürüyüşüne Meslek Yüksekokulumuz Makine I Programı öğrencisi Mesut TAŞKIRAN ve Elektrik II Programı öğrencisi Utku SEVİL Malkara İlçemizi ve Malkara Meslek Yüksekokulumuzu temsilen katılacaklardır.

İnandıkları değerler ve vatanları için en kıymetli hazineleri, canlarını bu vatan için feda eden tüm şehitlerimizi anmak üzere bu yürüyüşe katılan öğrencilerimize Malkara İlçemiz, Malkara Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personeli ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.