2019-10-01

MALKARA KENT KONSEYİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

01.10.2019 Salı günü Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan AKÇAY, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran BAŞKÜTÜK, Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Nurdan ALTAY GÜNGÖR, Kent Konseyi Genel Sekreteri Betül ÇİLLİ ve Yürütme Kurulu Üyesi Engin GÜRFİLİZ Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY’a nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ziyarette, Kent Konseyinin çalışmaları hakkında bilgi verilip, Kent Konseyi ile Meslek Yüksekokulumuz arasında işbirliği içerisinde yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Ziyarette ayrıca Malkara ilçesi ile ilgili bir çalıştay düzenlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşme, ileri bir tarihte çalışmaları değerlendirerek daha kapsamlı bir toplantı yapılması kararı ile sona erdi.