Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2016-06-06

NKÜ Malkara MYO 2015 - 2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşku İle Kutlandı



Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 03 Haziran 2016 Cuma günü, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

 

Mezuniyet Törenine, NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Kemal SEZGİNTÜRK, NKÜ Muratlı MYO Müdürü Prof. Dr. Ömer ÖKSÜZ, NKÜ Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Kadir Ertürk, , NKÜ Marmara Ereğlisi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM, Öğretim Görevlileri, Mezun Öğrenciler ile öğrencilerimizin aileleri katıldı.

 

NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. M. Kemal SEZGİNTÜRK, törende yaptığı konuşmasında öncelikle mezun öğrenci velilerine seslenerek “Sizler, şüphesiz geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimiz için hazırladığımız bu törenin en mutlu kişilerisiniz. Bütün zorlukların sonunda, işte bugün evlatlarınız mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizlerde Namık Kemal Üniversitesi Ailesi olarak paylaşıyoruz” dedi.

 

Daha sonra Meslek Yüksekokulu mezunlarına seslenen Prof. Dr. M. Kemal SEZGİNTÜRK; “Sevgili gençler, sizler ülkemize yeni ve güçlü enerjiler katacak gençlerimizsiniz. Sizleri Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına, çağdaş, demokratik değerlere bağlı, tarihini bilen, ilmin üstünlüğünü benimseyen, okuyan ve araştıran bireyler olarak yetiştirmek için özveri ile çalıştık. Bugün alacağınız diplomaları Ülkemiz ve geleceğiniz için en iyi bir şekilde değerlendirerek Namık Kemal Üniversitesini gururla temsil edeceksiniz” dedi.

 

Törende; Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli ödüllerin verilmesinden sonra öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak, başarılarını ve mezun olmanın sevincini aileleri ile kutladılar.

 



G-YK7YH1TJPG