Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2010 - 2011 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
6
GOD355
Çevre Koruma
2
0
2
GTG109
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
GOD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
68
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG206
Ambalaj ve Depolama
2
0
2
GTG201
Analitik Kimya
2
1
3
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD252
Beden Eğitimi II
0
1
1
GOD207
Bilgisayar II
1
1
2
GTG203
Gıda Analizleri I
2
1
3
GTG208
Gıda Endüstrisi Makinaları
3
1
5
GTG205
Gıda İşleme İlke ve Makinaları II
2
1
3
GTG202
Gıda Kimyası
2
1
3
GZD207
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
4
GZD206
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTG204
Gıda Mikrobiyolojisi
2
2
3
GZD251
Güzel Sanatlar
0
1
1
GZD205
Kimya II
2
1
3
GTG204
Mesleki Matematik II
2
0
3
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD203
Yabancı Dil II
2
0
2
GZD104
Yabancı Dil II
4
0
4
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
4
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GOD151
İletişim
2
0
2
GOD350
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
GTG209
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
59
2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG206
Ambalaj ve Depolama
2
0
2
GTG201
Analitik Kimya
2
1
3
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GZD252
Beden Eğitimi II
0
1
1
GOD107
Bilgisayar I
1
1
2
GOD207
Bilgisayar II
1
1
2
GOD106
Genel Kimya
2
0
2
GTG103
Genel Mikrobiyoloji
2
2
3
GZD106
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTG203
Gıda Analizleri I
2
1
3
GTG208
Gıda Endüstrisi Makinaları
3
1
5
GTG105
Gıda İşleme İlke ve Makinaları I
2
1
3
GTG205
Gıda İşleme İlke ve Makinaları II
2
1
3
GZD108
Gıda Kimyası
3
0
3
GTG202
Gıda Kimyası
2
1
3
GZD107
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
4
GZD207
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
4
GTG204
Gıda Mikrobiyolojisi
2
2
3
GZD206
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GZD151
Güzel Sanatlar
0
1
1
GZD251
Güzel Sanatlar
0
1
1
GTG104
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
3
GZD105
Kimya I
2
1
3
GZD205
Kimya II
2
1
3
GTG102
Laboratuvar Tekniği
2
1
3
GOD101
Matematik I
2
1
3
GTG104
Mesleki Matematik I
2
0
3
GTG204
Mesleki Matematik II
2
0
3
GZD101
Türk Dili I
2
0
2
GZD101
Türk Dili I
2
0
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD103
Yabancı Dil I
2
0
2
GZD104
Yabancı Dil I
4
0
4
GZD203
Yabancı Dil II
2
0
2
GZD104
Yabancı Dil II
4
0
4
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Seçmeli
()
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GOD355
Çevre Koruma
2
0
2
GOD151
İletişim
2
0
2
GOD350
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
GTG109
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
GTG209
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
GOD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
110
2. Sınıf
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG306
Alkollü İçkiler Teknolojisi
2
1
4
GTG304
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTG302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTG307
Fabrika Destek Hizmetleri ve İşlem Kontrolü
2
0
4
GTG303
Gıda Analizleri II
2
1
4
GTG302
Gıda Maddeleri Mevzuat ve Kalite Güvencesi
2
0
3
GIDA
İletişim Yönetim ve Denetim
2
0
2
GOD306
Meslek Etiği
2
0
2
GTG305
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG303
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
5
GTG301
Süt Teknolojisi I
3
1
5
GTG304
Süt ve Süt Ürünleri
3
1
5
GTG305
Tahıl Teknolojisi I
3
1
5
GIDA
Yönlendirilmiş Çalışma
0
2
3
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2010 - 2011 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
6
GTG307
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
3
GTG310
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
2
0
3
GTG308
Biyoteknoloji
3
0
3
GOD353
Girişimcilik
2
0
3
GTG309
İşletme Yönetimi I
3
0
3
GTG354
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
2
0
3
GTG355
Özel Gıda Analizleri
1
1
3
GTG353
Peynir Teknolojisi
2
0
3
GTG357
Starter Kültürler
2
0
3
GTG356
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
2
0
3
GTG352
Tahıl Ürünleri Analizleri
1
1
3
GTG351
Tahıl Ürünleri I
2
0
3
Toplam AKTS:
59
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG404
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
2
0
3
GTG402
Beslenme İlkeleri
2
0
3
GTG404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
1
4
GTG407
Biyoteknoloji
2
0
4
GTG405
Et ve Balık İşleme Teknolojisi
2
1
5
GTG402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
3
GIDA
Gıda İşleme Teknikleri ve Proje
2
0
2
GZD407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GTG408
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
GZD406
Kalite Güvence ve Standartlar
2
0
2
GTG403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
0
4
GTG406
Özel Gıdalar Teknolojisi
2
1
5
GTG401
Süt Teknolojisi II
3
1
5
GTG304
Süt ve Süt Ürünleri
3
1
5
GTG403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG405
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
GIDA
Yönlendirilmiş Çalışma
0
2
3
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)