Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu
|
1. Sınıf
|
2012 - 2013 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
ATİ101 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
|
|
2 |
0 |
2 |
GTP102 |
Genel Mikrobiyoloji
|
|
3 |
2 |
5 |
GTP104 |
Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
3 |
GTP103 |
Gıdalarda Temel İşlemler I
|
|
2 |
0 |
4 |
GTP101 |
Kimya I
|
|
2 |
1 |
3 |
MMT103 |
Mesleki Matematik I
|
|
2 |
0 |
3 |
DTİ101 |
Türk Dili I
|
|
2 |
0 |
2 |
YDİ101 |
Yabancı Dil I (İngilizce)
|
|
2 |
0 |
2 |
Seçmeli |
1. SINIF GÜZ DÖNEMİ (6AKTSLİK DERS ALINACAK)() |
6 |
BES101 |
Beden Eğitimi I
|
|
0 |
2 |
2 |
GTP105 |
Laboratuvar Tekniği
|
|
3 |
1 |
4 |
YBS101 |
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
|
|
2 |
0 |
2 |
Toplam AKTS: |
30 |
2012 - 2013 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
ATİ102 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
|
|
2 |
0 |
2 |
GTP204 |
Gıda Endüstrisi Makinelerı
|
|
3 |
1 |
4 |
GTP203 |
Gıdalarda Temel İşlemler II
|
|
2 |
0 |
2 |
GTP202 |
Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
2 |
5 |
GTP201 |
Kimya II
|
|
2 |
1 |
3 |
MMT104 |
Mesleki Matematik II
|
|
2 |
0 |
2 |
TDİ102 |
Türk Dili II
|
|
2 |
0 |
2 |
YDİ102 |
Yabancı Dil II (İngilizce)
|
|
2 |
0 |
2 |
Seçmeli |
1.SINIF BAHAR DÖNEMİ (8AKTSLİK DERS ALINACAK)() |
8 |
KYS002 |
Kalite Yönetim Sistemleri
|
|
2 |
0 |
4 |
GTP205 |
Özel Gıda Ürünleri
|
|
3 |
1 |
4 |
Toplam AKTS: |
30 |
2. Sınıf
|
2012 - 2013 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
GTP305 |
Bitkisel Yağ Teknolojisi
|
|
3 |
1 |
4 |
GTP302 |
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
|
|
2 |
1 |
3 |
GTP303 |
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
|
|
3 |
1 |
5 |
GTP301 |
Süt Teknolojisi I
|
|
3 |
1 |
5 |
GTP304 |
Tahıl Teknolojisi I
|
|
3 |
1 |
5 |
Seçmeli |
2.SINIF GÜZ DÖNEMİ() |
8 |
GTP306 |
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
|
|
3 |
0 |
4 |
AYT001 |
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
|
|
2 |
0 |
2 |
GTP307 |
Biyoteknoloji
|
|
3 |
0 |
4 |
Toplam AKTS: |
30 |
2012 - 2013 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
GTP402 |
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
|
|
2 |
1 |
4 |
GTP405 |
Hijyen ve Sanitasyon
|
|
3 |
0 |
3 |
GTP403 |
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
|
|
2 |
1 |
3 |
STJONL |
Staj
|
|
0 |
0 |
2 |
GTP401 |
Süt Teknolojisi II
|
|
3 |
1 |
5 |
GTP404 |
Tahıl Teknolojisi II
|
|
3 |
1 |
5 |
Seçmeli |
2.SINIF BAHAR DÖNEMİ(8AKTSLİK DERS ALINACAK)() |
8 |
GTP406 |
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
|
|
2 |
1 |
4 |
GTP408 |
Beslenme İlkeleri
|
|
2 |
0 |
4 |
GTP407 |
Gıda Katkı Maddeleri
|
|
2 |
0 |
4 |
Toplam AKTS: |
30 |