Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
19 Nisan 2024, Cuma
English
Malkara Meslek Yüksekokulu
Ana Sayfa
Kurumsal
Genel Bilgiler
Misyon - Vizyon
Değerler
Hedefler
Organizasyon Şeması
Performans Göstergeleri
Akademik Personel
İdari Personel
Politikalarımız
TNKÜ Kalite Politikası
TNKÜ Eğitim Öğretim Politikası
TNKÜ Araştırma Geliştirme Politikası
TNKÜ Uluslararasılaşma Politikası
TNKÜ Toplumsal Katkı Politikası
TNKÜ Yönetim Politikası
TNKÜ İnsan Kaynakları Politikası
TNKÜ Finansal Yönetim Politikası
TNKÜ Entegre Yönetim Sistemi Politikası
TNKÜ Bilgi Güvenliği Politikası
Tanıtım Broşürleri ve Hizmet Standartları
Malkara MYO Tanıtım Broşürleri
Malkara
Kamu Hizmetleri Standartları Tablosu
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Staj
Staj Evrakları
Öğrenci
E-Üniversite Otomasyon Sistemi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Web Sayfası
Ders Katalogları
Yeterlilikler
Sınav Bilgileri
Yarıyıl İçi Etkinlik Türlerinin (Ara Sınav, Ödev, Uygulama Sınavı vb.) Not % Dağılımları
Ders Programı
İstatistik
Program Öğrenci Temsilcileri
Akademik Takvim
Yönetmelikler
Topluluklar
Kurslar
Formlar / Matbu Evraklar
Bölümler
Elektrik ve Enerji
Elektrik
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi
Makine ve Metal Teknolojileri
Makine
Muhasebe ve Vergi
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Yönetim ve Organizasyon
İşletme Yönetimi
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Nedir?
Yönerge
Protokol Örneği
Sözleşme
Birim Komisyonu
Sorumlu Öğretim Elemanları
İşletmede Mesleki Eğitim Takvimi
İlgili Formlar
Yıllara Göre Sonuç Raporları
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Kalite - İç Kontrol
Birim Kalite Elçileri
Anketler
İş Akış Süreçleri
Dokümanlar
Hizmet Envanteri Tablosu
Kamu Hizmet Standartları
İSG Birimi
Danışmanlık Saatleri
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
Birim Faaliyet Raporları
Birim Stratejik Planları
YÖKAK Kılavuzları
Kurum İç Değerlendirme (KİDR) ve Kurum Geri Bildirim Raporları
Birim Toplumsal Katkı Faaliyetleri
Bologna
Bologna Bilgi Paketi
Bologna Koordinatörleri
Uzaktan Eğitim Sistemi
Fotoğraf Galerisi
Eğitim
Okul
NKU Radyo
Mezun Bilgi Sistemi
Bize Yazın
İletişim
Adres-Telefon
Telefon Rehberi
Kişisel E-posta Adresleri
Kayıt Ol
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
2010-2011 Katalogu İçin Tıklayınız
Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu
1. Sınıf
2023-2024 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GTP102
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTP104
Gıda Kimyası
3
0
3
GTP103
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
4
GTP101
Kimya I
2
1
3
MMT103
Mesleki Matematik I
2
0
3
TDİ101
Türk Dili I
2
0
2
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
1. SINIF GÜZ DÖNEMİ (6AKTSLİK DERS ALINACAK)()
6
BES101
Beden Eğitimi I
0
2
2
GTP105
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
YBS101
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
30
2023-2024 Bahar Dönemi
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GTP204
Gıda Endüstrisi Makinelerı
3
1
4
GTP203
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
2
GTP202
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTP201
Kimya II
2
1
3
MMT104
Mesleki Matematik II
2
0
2
TDİ102
Türk Dili II
2
0
2
YDİ102
Yabancı Dil II (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
1.SINIF BAHAR DÖNEMİ (8AKTSLİK DERS ALINACAK)()
8
İLŞ003
İletişim
2
0
4
GTP205
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
30
2. Sınıf
2023-2024 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
TMEP301
Bilgisayarda Programlama
2
1
3
GTP305
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTP302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTP316
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
4
GTP317
Süt Teknolojisi I
3
1
4
GTP318
Tahıl Teknolojisi I
3
1
4
Seçmeli
2.SINIF GÜZ DÖNEMİ()
8
GTP306
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
4
GRŞ105
Girişimcilik I
2
0
4
Toplam AKTS:
30
2023-2024 Bahar Dönemi
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
MYOSTJ01
Staj
0
2
5
Seçmeli
2. Sınıf Bahar Dönemi (25 AKTS)()
25
GTP420
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
3
0
4
GTP402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
4
GTP407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
4
GRŞ106
Girişimcilik II
2
0
4
GTP419
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
MYOİE01
İş Yeri Eğitimi
2
0
10
MYOİU01
İş Yeri Uygulaması
3
0
15
GTP403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
1
3
GTP417
Süt Teknolojisi II
3
1
4
GTP418
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
Toplam AKTS:
30