Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
21 Kasım 2024, Perşembe
English
Malkara Meslek Yüksekokulu
Ana Sayfa
Kurumsal
Genel Bilgiler
Misyon - Vizyon
Değerler
Hedefler
Organizasyon Şeması
Performans Göstergeleri
Akademik Personel
İdari Personel
Politikalarımız
TNKÜ Kalite Politikası
TNKÜ Eğitim Öğretim Politikası
TNKÜ Araştırma Geliştirme Politikası
TNKÜ Uluslararasılaşma Politikası
TNKÜ Toplumsal Katkı Politikası
TNKÜ Yönetim Politikası
TNKÜ İnsan Kaynakları Politikası
TNKÜ Finansal Yönetim Politikası
TNKÜ Entegre Yönetim Sistemi Politikası
TNKÜ Bilgi Güvenliği Politikası
Tanıtım Broşürleri ve Hizmet Standartları
Malkara MYO Tanıtım Broşürleri
Malkara
Kamu Hizmetleri Standartları Tablosu
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Staj
Staj Evrakları
Öğrenci
E-Üniversite Otomasyon Sistemi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Web Sayfası
Yarıyıl İçi Etkinlik Türlerinin (Ara Sınav, Ödev, Uygulama Sınavı vb.) Not % Dağılımları
Akademik Danışmanlar ve Danışmanlık Saatleri
Ders Katalogları
Yeterlilikler
Sınav Bilgileri
Ders Programı
İstatistik
Program Öğrenci Temsilcileri
Akademik Takvim
Yönetmelikler
Topluluklar
Kurslar
Formlar / Matbu Evraklar
Bölümler
Elektrik ve Enerji
Elektrik
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi
Makine ve Metal Teknolojileri
Makine
Muhasebe ve Vergi
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Yönetim ve Organizasyon
İşletme Yönetimi
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Nedir?
Yönerge
Protokol Örneği
Sözleşme
Birim Komisyonu
Sorumlu Öğretim Elemanları
İşletmede Mesleki Eğitim Takvimi
İlgili Formlar
Yıllara Göre Sonuç Raporları
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Kalite - İç Kontrol
Birim Kalite Elçileri
Anketler
İş Akış Süreçleri
Dokümanlar
Hizmet Envanteri Tablosu
Kamu Hizmet Standartları
Birim İSG Kurulu
Danışmanlık Saatleri
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
Birim Faaliyet Raporları
Birim Stratejik Planları
YÖKAK Kılavuzları
Kurum İç Değerlendirme (KİDR) ve Kurum Geri Bildirim Raporları
Birim Toplumsal Katkı Faaliyetleri
Bologna
Bologna Bilgi Paketi
Bologna Koordinatörleri
Uzaktan Eğitim Sistemi
Fotoğraf Galerisi
Eğitim
Okul
NKU Radyo
Mezun Bilgi Sistemi
Bize Yazın
İletişim
Adres-Telefon
Telefon Rehberi
Kişisel E-posta Adresleri
Kayıt Ol
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
2010-2011 Katalogu İçin Tıklayınız
Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu
1. Sınıf
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GTP102
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTP104
Gıda Kimyası
3
0
3
GTP103
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
4
GTP101
Kimya I
2
1
3
MMT103
Mesleki Matematik I
2
0
3
TDİ101
Türk Dili I
2
0
2
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
1. SINIF GÜZ DÖNEMİ (6AKTSLİK DERS ALINACAK)()
6
BES101
Beden Eğitimi I
0
2
2
GTP105
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
YBS101
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
30
2024-2025 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GTP204
Gıda Endüstrisi Makinelerı
3
1
4
GTP203
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
2
GTP202
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTP201
Kimya II
2
1
3
MMT104
Mesleki Matematik II
2
0
2
TDİ102
Türk Dili II
2
0
2
YDİ102
Yabancı Dil II (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
1.SINIF BAHAR DÖNEMİ (8AKTSLİK DERS ALINACAK)()
8
İLŞ003
İletişim
2
0
4
GTP205
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
30
2. Sınıf
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
GTP305
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
1
4
GTP302
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2
1
3
GTP316
Meyve ve Sebze Teknolojisi I
3
1
4
GTP317
Süt Teknolojisi I
3
1
4
GTP318
Tahıl Teknolojisi I
3
1
4
Seçmeli
2.SINIF GÜZ DÖNEMİ()
8
GTP306
Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
3
0
4
GRŞ105
Girişimcilik I
2
0
4
Üniversite Seçmeli
Genel/Üniversite Seçmeli Ders Havuzundan Toplam 3 AKTS Alabilir
3
UNİSEC-SHMYO 011
Araştırma Yöntem ve Teknikleri(Sağlık Hizm. M.Y.O.-Yaşlı Bakımı)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 022
Beslenme İlkeleri(Teknik Bil. M.Y.O.-Gıd.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 002
Borçlar Hukuku(Çorlu M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg)
2
0
3
UNİSEC-MUMYO 011
Bütçe Teorisi ve Politikası(Muratlı M.Y.O.-Maliye)
2
0
3
UNİSEC-MUMYO 007
Çağdaş Yönetim Teknikleri(Muratlı M.Y.O.-İşl.Yön.)
2
0
3
UNİSEC-MUMYO 013
Çalışma Ekonomisi (Muratlı M.Y.O.-Sos Gü.)
2
0
3
ÇEV002
Çevre Koruma(Saray M.Y.O.-Tap.Kad.)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 003
Çevresel Enerji Sistemleri(Çorlu M.Y.O.-)
2
0
3
UNİSEC-HMYO 006
Dış Ticaret ve Kambiyo Yönetimi(Hayrabolu M.Y.O.-Bank.Sig.)
2
0
3
FOT107
Dijital Fotoğraf(Saray M.Y.O.-Grf.Tas.)
1
1
3
UNİSEC-SBMYO 016
E-Devlet ve Dijital Dönüşüm(Sosyal Bil. M.Y.O.-Bü.Yön.Yön.As.(İ.Ö.))
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 016
E-Devlet ve Dijital Dönüşüm(Sosyal Bil. M.Y.O.-Bü.Yön.Yön.As)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 010
Elektonik Devre Tasarımı(Teknik Bil. M.Y.O.-Elektrik (İ.Ö.))
2
0
3
UNİSEC-COMYO 013
Endüstri Toksinleri ve Çevre Koruma(Çorlu M.Y.O.-Der.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 014
Endüstriyel Robotlar(Teknik Bil. M.Y.O.-Kont.Ot.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 034
Ergonomi(Teknik Bil. M.Y.O.-Mob.Dek.)
2
0
3
UNİSEC-SHMYO 013
Erken Çocuklukta Gelişim (Sağlık Hizm. M.Y.O.-Ço.Gel.)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 018
E-Ticaret(Sosyal Bil. M.Y.O.-Dış Ticaret-A)
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 001
Finansal Okur Yazarlık(Malkara M.Y.O.-İşl.Yön.)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 025
Finansal Okur Yazarlık(Sosyal Bil. M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 025
Finansal Okur Yazarlık(Sosyal Bil. M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg(İ.Ö))
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 005
Genel Hukuk Bilgisi(Malkara M.Y.O.-İşl.Yön.)
2
0
3
GNİ002
Genel İşletme(Saray M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg)
3
0
4
UNİSEC-SKMYO 001
Genel Turizm(Şarköy M.Y.O.-Aşçılık)
2
0
3
UNİSEC-SHMYO 007
Geriatrik Hastalıklar (Sağlık Hizm. M.Y.O.-Fizyoterapi)
2
0
3
UNİSEC-SHMYO 003
Girişimcilik(Sağlık Hizm. M.Y.O.-Tıb.Dök.Sek.)
2
0
3
GRŞ103
Girişimcilik I(Saray M.Y.O.-Dış Ticaret)
2
0
3
UNİSEC-HMYO 002
Girişimcilik I(Hayrabolu M.Y.O.-Bü.Yön.Yön.As)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 005
Girişimcilik l(Çorlu M.Y.O.-İşl.Yön.)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 010
Güzel Sanatlar(Çorlu M.Y.O.-Gel.El.San.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 032
Hasat Harman Makineleri(Teknik Bil. M.Y.O.-Tar.Mak.)
2
0
3
UNİSEC-SKMYO 003
İnsan Kaynakları Yönetimi(Şarköy M.Y.O.-Tur. ve Ot. İşl.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 018
İstatistiğe Giriş(Teknik Bil. M.Y.O.-Elkt.Hbr.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 003
İş Güvenliği(Malkara M.Y.O.-Elektrik)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 008
İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı(Çorlu M.Y.O.-El.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-HMYO 005
İşletme Yönetimi I(Hayrabolu M.Y.O.-Oto.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-HMYO 001
İşletme Yönetimi ve İmalat Kontrolü(Hayrabolu M.Y.O.-Makine)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 012
Kalibrasyon(Teknik Bil. M.Y.O.-Biy.Chz.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 011
Kalite Güvence ve Standartları(Çorlu M.Y.O.-Makine)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 023
Kentleşme Okumaları(Sosyal Bil. M.Y.O.-Sos.Hiz.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 026
Kentleşme ve Çevre Sorunları(Teknik Bil. M.Y.O.-İnş.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-MUMYO 009
Laboratuvar Güvenliği ve Tehlikeli Kimyasallar(Muratlı M.Y.O.-Kim.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-COMYO 007
Marka Yönetimi(Çorlu M.Y.O.-Pazarlama)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 020
Marka Yönetimi(Sosyal Bil. M.Y.O.-İşlt.Yön.)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 020
Marka Yönetimi(Sosyal Bil. M.Y.O.-İşlt.Yön.(İ.Ö.))
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 038
Marka Yönetimi ve Pazarlama(Teknik Bil. M.Y.O.-Giy.Ürt.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 030
Mekanizma Tekniği(Teknik Bil. M.Y.O.-Mak.Res.Kons.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 036
Ölçme Tekniği(Teknik Bil. M.Y.O.-Oto.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 028
Ölçme ve Kontrol(Teknik Bil. M.Y.O.-Makine)
2
0
3
UNİSEC-SKMYO 006
Özel Şaraplar ve Meyve Şarapları Teknolojisi(Şarköy M.Y.O.-Şar.Ür.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 002
Plazma Kesim Teknolojisi(Malkara M.Y.O.-Makine)
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 002
Plazma Kesim Teknolojisi(Malkara M.Y.O.-Elektrik)
2
0
3
STŞ305
Satış Yönetimi (Saray M.Y.O.-İşl.Yön.)
3
0
4
UNİSEC-TBMYO 016
Scada Sistemleri(Teknik Bil. M.Y.O.-Elkt.Tekn.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 005
Seralarda Minör Sebze Yetiştiriciliği(Teknik Bil. M.Y.O.-Seracılık)
2
0
3
GRA209
Sosyal Medya Tasarımı(Saray M.Y.O.-Grf.Tas.)
1
1
3
UNİSEC-HMYO 004
Sosyal Medya Yönetimi(Hayrabolu M.Y.O.-Bilg.Yön.)
2
0
3
UNİSEC-SHMYO 001
Temel Afet Bilgisi(Sağlık Hizm. M.Y.O.-İlk ve Acil Yardım)
2
0
3
UNİSEC-SHMYO 005
Temel Sağlık(Sağlık Hizm. M.Y.O.-Tıb.Lab.Tek.)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 040
Terbiye Fabrika Organizasyonu(Teknik Bil. M.Y.O.-Teks.Tekn.)
2
0
3
TCÇ301
Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları(Sosyal Bil. M.Y.O.-YerYön.)
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 004
Web Programlama(Malkara M.Y.O.-Makine)
2
0
3
UNİSEC-MAMYO 004
Web Programlama(Malkara M.Y.O.-Elektrik)
2
0
3
UNİSEC-TBMYO 004
Web Tasarımın Temelleri(Teknik Bil. M.Y.O.-Bilg.Pro.(İ.Ö.))
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 017
Yat ve Marina İşletmeciliği(Sosyal Bil. M.Y.O.-Den.Lim.İşl.)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 022
Yeşil Yönetim(Sosyal Bil. M.Y.O.-Lojistik (İ.Ö.))
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 022
Yeşil Yönetim(Sosyal Bil. M.Y.O.-Lojistik)
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 028
Yöresel Mutfaklar(Sosyal Bil. M.Y.O.-Tur. ve Ot. İşl.(İ.Ö.))
2
0
3
UNİSEC-SBMYO 028
Yöresel Mutfaklar(Sosyal Bil. M.Y.O.-Tur. ve Ot. İşl.)
2
0
3
Toplam AKTS:
30
2024-2025 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
MYOSTJ01
Staj
0
2
5
Seçmeli
2. Sınıf Bahar Dönemi (25 AKTS)()
25
GTP420
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
3
0
4
GTP402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
4
GTP407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
4
GRŞ106
Girişimcilik II
2
0
4
GTP419
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
MYOİE01
İş Yeri Eğitimi
2
0
10
MYOİU01
İş Yeri Uygulaması
3
0
15
GTP403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
1
3
GTP417
Süt Teknolojisi II
3
1
4
GTP418
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
Toplam AKTS:
30