Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo

 

Kurum Misyonu

Dünyadaki gelişmeleri takip ederek, yenilikçi ve özgün yöntemler kullanarak, bilimsel gelişime katkı sağlayacak, alanında donanımlı, demokratik değerlere saygılı, kişisel gelişime ve eleştiriye açık insanlık yararına çalışacak bireyler yetiştirmek; akıl ve bilimin ışığında toplum yararına yeni bilim ve teknolojiler üreterek, kalkınmayı sürdürülebilir kılmak (2020-2024 TNKÜ SP).

Kurum Vizyonu

Teknolojik altyapısıyla uygulamalı eğitim-öğretim ve bilgi odaklı araştırma faaliyetlerini benimseyen; insanlık ve doğa yararına hizmet eden gelecekten emin nesillere olanak sağlayan tercih edilen bir üniversite olmak (2020-2024 TNKÜ SP).

 

 

Birim Misyonu

Gelişen teknoloji ile birlikte iş dünyasının ihtiyaç duyduğu uluslararası standartlarda mesleki ve teknik eğitimin gerektirdiği bilgi, beceri ve anlayışa sahip, nitelikli eleman yetiştirmektir (2022 Malkara MYO BİDR).
 

Birim Vizyonu

Mesleki ve teknik eğitimin gerektirdiği teknolojik bilgi ve beceriye sahip, uluslararası platformlarda aranan nitelikli elemanları yetiştiren, sanayi ile iş birliği içerisinde olan, mensubu olmaktan gurur duyulan örnek bir eğitim kurumu olmaktır (2022 Malkara MYO BİDR).
 
 
 


G-YK7YH1TJPG