Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2016-03-29

Doç. Dr. Ramazan KURTOĞLU Meslek Yüksekokulumuz'daydı



Malkara Meslek Yüksekokulu’nda, İstanbul Aydın Üniversitesi İİBF Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Ramazan KURTOĞLU, ‘Küresel Para Savaşları ve Türkiye – Yeni Dünya Düzeni Savaşları (Para- İklim- Su- Gıda) ‘’ konulu konferans verdi.
 
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlisi Kerem ÖZTÜRK tarafından düzenlenen konferansta KURTOĞLU; ‘’yeni dünya düzeninde para oyunları, kur savaşları ve küresel bazda iklim, su ve gıda savaşları’’ konularını ele aldı. Konferansa Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir ERTÜRK ve öğretim elemanları katıldı.
 
Konferansta KURTOĞLU; ‘’dünya üzerindeki paranın dolaşımdaki miktarı ve bununla birlikte sanal boyuttaki büyüklüğünden, parayı yönetenlerin asıl çıkar ve amaçlarından bahsetti. Bununla beraber, Yahudilerin Yeni dünya düzeni planları içerisinde yer alan Kudüs’teki Mescid-i Aksa ve Hz.Süleyman Tapınağı üzerindeki emelleri’’ konularını ele aldı.
 
Gençlere sosyal medya hesaplarının büyük devletlerin istihbarat servisleri tarafından sürekli kontrol altında tutulduğuna ve buralarda yaptıkları paylaşımlara dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yapan KURTOĞLU; gençlere iş bulma sürecinde izlemeleri gereken yöntemleri danışmanlığını yaptığı firmaların işe alım politikalarından örnekler vererek programını sonlandırdı.
 
Konferansın son bölümü karşılıklı soru – cevap şeklinde geçti.
 
Konferans sonunda Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kadir ERTÜRK, Dr. Ramazan KURTOĞLU’na, günün anısına binaen Namık Kemal Üniversitesi logolu hediyelerini takdim etti.
 

 



G-YK7YH1TJPG