2013-05-15

Gıda Teknolojisi Programından Keşan Gıda İşletmelerine Teknik Gezi



 

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Deniz Azabağaoğlu ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğr. Gör. Nurgül Başar eşliğinde 13.05.2013 Pazartesi günü Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Keşan’da faaliyet gösteren Trakya Tarhana İşletmesi, Trabzon Ekmek Fırını ve Yaraman Tahin İşletmesi’ne teknik gezi düzenlemişlerdir.


Öğrencilerimiz, gıda ürünlerinin üretim sürecini fabrikada gözlemleyerek uygulamadaki bilgilerini arttırmışlardır. İşletme sahipleri olan Metin Çırpan’ a, Muhammed Kılıç’ a, Celil Tanyolaç’ a ve tüm çalışanlara ilgileri için teşekkür ederiz.