2024-04-04

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

4 Nisan 2024 Perşembe günü Malkara Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Sayın Merve Yiğit ALICI ve Malkara Gençlik hizmetleri memuru (Gençlik Lideri) Sayın Derya TAŞKAYA, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ’I ziyaret etmişlerdir. Gerçekleştirilen ziyarette Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında çeşitli spor faaliyetlerine teşvik edilmeleri hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca Malkara Gençlik Merkezinin öğrencilerimizin sosyal gelişimlerini sağlamak amacıyla her türlü etkinliğe hazır olduğu ve öğrencilerimizin bu hizmetlerden her zaman yararlanabilecekleri konusunda görüş birliğine varılmıştır.

Müdürümüz yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkürlerini iletmişlerdir.