Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo

2023-2024 AKADEMİK YILI STAJ İŞLEMLERİ

Öğrencilerimiz aşağıdaki linklerde PDF ve Word dosya formatlarında mevcut olan 2024 Yılı Staj Başvuru formunun herhangi bir dosya formatı türünde çıktısını alarak kendileri ile ilgili kısımları dolduracak ve staj danışmanlarına onaylanması için teslim edeceklerdir. Danışman veya Okul İdaresi tarafından onaylanan staj başvuru formu iş yeri onayının yapılması için öğrenciye geri verilecektir. İş yerleri tarafından onaylanan staj başvuru formları En geç 30 Haziran 2024 tarihine kadar SPAS Müstehaklık Belgesi ile birlikte  Büro Personeli Mehmet KİREMİTÇİ'ye teslim edilmelidir.

Malkara MYO 2024 Yılı Staj Başvuru Formu (PDF)

Malkara MYO 2024 Yılı Staj Başvuru Formu (Word)

Staj başvuru formunu ve  SPAS Müstehaklık Belgesini belirtilen zamanda eksiksiz olarak Büro Personeli Mehmet KİREMİTÇİ'ye teslim eden öğrencilerimiz isterlerse basılmış staj defterlerini alabilecekler veya aşağıdaki linkte mevcut olan staj dosyasının çıktısını alıp kullanabileceklerdir.

EYS-FRM 484

TNKÜ Meslek Yüksekokulları Staj Dosyası


 

2024 Yılı için Otuz Günlük Staj Başlama ve Bitiş Tarihleri

İşyeri Cumartesi günleri ÇALIŞIYOR ise

Staj Başlama Tarihi        : 22 Temmuz 2024

Staj Bitiş Tarihi               : 24 Ağustos 2024

İşyeri Cumartesi günleri ÇALIŞMIYOR ise

Başlama Tarihi                : 22 Temmuz 2024

Bitiş Tarihi                      : 02 Eylül 2024

 

SPAS (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) Müstehaklık Sorgulama Belgesinin Alınması

  • Öğrencilerimiz e-devlet şifresi ile www.türkiye.gov.tr adresine girerek arama menüsüne SPAS Müstehaklık sorgulama diye yazdıktan sonra alt tarafa çıkan linki tıklayıp karşısına çıkan bilgilerin direkt çıktısını almayıp üst menülerde bulunan Barkodlu belge oluştur butonunu tıklayıp çıkan dökümü yazıcıdan alabilirler.

  • E-devlet şifresi ile müstehaklık belgesi alamayan yani ekranda hiçbir bilgi göremeyen öğrencilerimiz ikamet ettikleri en yakın İl / İlçede bulunan S.G.K. Müdürlüklerine giderek müstehaklık belgesini temin edebilirler.

  • En geç 30 Haziran 2024 tarihine kadar, SPAS Müstehaklık Belgesi ve Staj Başvuru Formu (tüm onay kısımları doldurulmuş ve onaylanmış olarak) Büro Personeli Mehmet KİREMİTÇİ'ye teslim edilmelidir. İlgili evrakları geç teslim edenlerin stajı bir sonraki döneme kalacaktır.

  • SPAS Müstehaklık Belgesi ve Staj Başvuru Formunu Büro Personeli Mehmet KİREMİTÇİ'ye teslim eden öğrencilerimiz isterlerse hazır basılmış staj defterlerini alabilecekler veya TNKÜ Meslek Yüksekokulları Staj Dosyası adresinde mevcut olan staj dosyasının çıktısını kendileri alıp kullanabileceklerdir.

STAJ DOSYASI TESLİMİ

  • Staj yapan öğrencilerimiz staj dosyalarını staj bitiminden itibaren 20 gün içinde Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Şef'i Fezayir YILMAZGÜÇ'e teslim edeceklerdir.

  • Staj defterleri elden teslim edilebilir veya kargo ile gönderilebilir. Kargo ile yapılacak gönderilerin teslimat sürecinde yaşanabilecek olumsuzluklardan Meslek Yüksekokulumuz sorumlu değildir.

 

Kargo adresi: Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Camiatik Mah. Kadir Albayrak Cad. No:4/2, Adres Kodu: 2403731801 - Malkara/Tekirdağ Telefon: 0 (282) 250 37 00

ALICI: Fezayir YILMAZGÜÇ

 



G-YK7YH1TJPG