2024-01-24

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemine Hazırlık ve Planlama Toplantısı

Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ender ÇAKAL, Akademik Danışman Öğretim Görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla 17.01.2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Ders programı taslak çalışması için paydaş görüşleri, Yarıyıl içi çalışmalarının (Ödev, sunum vb.) başarı notuna katkı oranlarının belirlenmesi için paydaş görüşleri, İş yeri eğitimi ve uygulama takvimi sürecinin görüşülmesi ve bu süreçte paydaş geri bildirimlerinin alınarak değerlendirilmesi, Kalite çalışmalarında güncel durumun görüşülmesi ve program öğrenci temsilcilerinin aynı zamanda program kalite temsilcisi olarak görev yapması konuları görüşüldü.

Görüş, öneri ve dilekler bölümünde, paydaşların işleyiş ile Meslek Yüksekokulumuzun fiziki imkânlarını iyileştirmek, geliştirmek, daha verimli hale getirmek amacıyla geliştirilebilecek uygulamalar, düzenli olarak yapılabilecek sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim öğretim ile ilgili öneriler değerlendirilmiştir.