2024-06-05

Malkara Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Videosunu izlemek için tıklayınız.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Malkara Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ, Malkara Baro Temsilcisi Av. Ergün VARDAR, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Deniz KARATAŞ, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga ÖZÇOBAN, Müdür Yardımcıları   Öğr. Gör. Ender ÇAKAL ve Öğr. Gör. Deniz AZABAĞAOĞLU, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan törende Meslek Yüksekokulumuz Birincisi Makine Programı Öğrencisi Tolga Can GÜNEŞ mezunlar adına bir konuşma yaptı. Ardından Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL birer konuşma gerçekleştirdi.

Devamında Meslek Yüksekokulu ve Program Birincileri Yaş Kütüğüne 2023-2024 Mezuniyet Plakasını çaktılar.

MYO İlk Üçe Girenler ve Program Birincileri

• Malkara MYO Birincisi ve Makine Programı Birincisi Tolga Can GÜNEŞ’e,
  • Malkara MYO İkincisi ve Makine Programı İkincisi Berkay ORMANCI’ya
  • Malkara MYO Üçüncüsü ve Elektrik Programı Birincisi İsmail DOLU’ya
  • İşletme Yönetimi Program Birincisi Rabia YILDIZ'a
  • Gıda Programı Birincisi Hanife KURCAK'a

Program İkincileri

• Elektrik Programı İkincisi Hüseyin ARAS’a
  • Gıda Programı İkincisi Duygu GÜNDÜZ’e
  • İşletme Yönetimi Programı İkincisi Nisanur AYAZ’a

Program Üçüncüleri

• Elektrik Programı Üçüncüsü Ali Haydar ÇİFTÇİ’ye
  • Gıda Teknolojisi Programı Üçüncüsü Gizem TEPE’ye
  • İşletme Yönetimi Programı Üçüncüsü Emre DOĞAN'a ve
  • Makine Programı Üçüncüsü Mehmet GÜNEŞ’e

Protokol tarafından Plaketleri, Mezuniyet Beratları ve Hediyeleri takdim edildi.

Daha sonra mezun olan tüm öğrencilerimize Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri tarafından Mezuniyet Beratları takdim edildi.

Elektrik Programı Öğretim Görevlisi Engin GÜRFİLİZ tarafından mezunlara "Meslek Yemini" ettirildi.

Geleneksel kep atma etkinliğinin ardından konuklara "Mezuniyet Pilavı" ikramı ile program sona erdi.