2016-03-16

Meslek Yüksekokulumuz'da Kan Bağışı Gerçekleşti

Kan bağışının kurum kültürüyle özdeşleştiği ve her dönem üst düzey katılımın sağlandığı
Malkara Meslek Yüksekokulu’nda yeni bir kan bağışı kampanyası daha gururla gerçekleşti.
15.03.2016 Salı günü Yüksekokulumuzda düzenlenen kampanyaya her zamanki gibi
ilgi büyük oldu.

Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte Dr. Güler ATEŞ,
Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Şennur Evci, Flebotomi Uzmanı Ülkü Pekcan, Zuhal Varna,
 Güray Ören, Hafize Bozkurt ve Destek Personeli Oğuz Yeni ve Selim Coşkun görev aldı.

Kan bağışı kampanyalarındaki rekorları elinde bulunduran ve her defasında daha fazla bağışçıyı hedefleyen Malkara MYO’ da son kampanyada 80 ünite kan bağışı gerçekleşti. Bazı nedenlerden ötürü 6 bağışçının kan alımı gerçekleşemedi.

Sosyal sorumluluk bilinciyle toplanan 80 ünite kan sahiplerine ulaştırılmak üzere
Edirne Kızılay Kan Merkezi yetkililerince teslim alındı. Ayrıca konuya gereken önemin verilmesinden dolayı da Yüksekokulumuz “Teşekkür Belgesi” yle onurlandırıldı.