2016-12-08

Meslek Yüksekokulumuz'da Kariyer Günü Etkinliği

NKÜ Malkara Pazarlama Topluluğu ve kariyer.net işbirliği ile bu yıl 5.si düzenlenen “kariyer.net'ten Kariyer Tüyoları" konulu konferans 07.12.2016 Çarşamba günü saat 14.00'de Malkara MYO Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Malkara Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

İnsan kaynakları portalı kariyer.net Etkinlik Yönetimi Takım Lideri Bahtiyar GENÇERO, Malkara Meslek Yüksekokulu öğrencilerine özgeçmiş hazırlama ve iş mülakatlarında dikkat edilmesi gereken konular hakkında eğitim verdi.

Konferans sonunda Malkara Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İbrahim BAYINDIR, N.K.Ü. Malkara M.Y.O. Pazarlama Topluluğu Koordinatörü ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Senem ERGAN ile topluluk başkanı Pazarlama Programı 2.sınıf öğrencisi Zehra ŞEKER; Sayın Bahtiyar GENÇERO’ya Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim ettiler.

Bilgilendirici ve eğlenceli geçen konferansın sonunda öğrencilere katılım belgeleri verildi.