2023-12-06

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret...

05.12.2023 Salı günü Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tevfik YAMANOĞLU ve Oda Genel Sekreteri Sayın Sinan BEŞER, Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulunmuşlardır.

Gerçekleşen ziyarette Malkara'nın sanayi ve ticaret yapısı, bu yapı içerisinde Meslek Yüksekokulumuzun yeri ve durumu, Üniversite-Sanayi İşbirliğinin, öğrenci sayımızın, öğrencilerimizin barınma ve sosyal yaşam olanaklarının ve mezun istihdamının artırılmasına yönelik atılması gereken adımlar ile Meslek Yüksekokulumuzun uygulama imkânlarının geliştirilerek daha donanımlı işgücü yetiştirmek amacıyla yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Müdürümüz Öğretim Görevlisi Sayın Metin DAĞ ve Müdür Yardımcımız Öğretim Görevlisi Sayın Ender ÇAKAL, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkürlerini iletmişlerdir.