2012-03-21

Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketinden Biri; Malkara İlçesinden Nurdan Gıda Pazarlama Tic. ve San. Ltd. Şirketinin Başarı Öyküsü

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinden biri olan Nurdan Gıda Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti’nin başarı öyküsünü anlatan konferans 21 Mart 2012 Çarşamba günü saat 13:30’da Malkara’lı genç girişimci Nurdan ALTAY tarafından Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Konferansa Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan EĞİLMEZ, Malkara İlçe Müftüsü Ali GÜLBAĞCI, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali SARAÇ, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran BİLGİN, Malkara Ziraat Odası Başkanı Saim ÖZDEN, Malkara Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Lerzan BAYKAL, Malkara Türk Kadınlar Birliği Başkanı Selma ÖZSOY, Tekirdağ Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri dışında yüksekokulumuz öğrencileri ve çok sayıda basın mensubu katılmıştır.