Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2022-06-10

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Stadyumunda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, NKÜ Akademik ve idari personeli, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Akademisyenlerin Saygı Yürüyüşü ile başlayan etkinliklerde; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin trambolin gösterisi ve NKÜ Halk Oyunları Ekibinin folklor gösterisinin ardından, mezuniyet töreni konuşmalarına geçildi.

Törenin açılışında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, 2006 yılından bu yana bilimsel çalışmalarıyla bilgiyi üreten ve yöneten Üniversitemizde, geleceği inşa edecek olan binlerce mezun vermenin haklı gururunu yaşamaktayız. Bu gurur, tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte çok değerli akademisyenlerimizin ve tüm üniversite çalışanlarımızındır” dedi. Üniversitemizin büyük bir hızla büyümekte ve hem sosyal hem de akademik anlamda ülkemize, bölgemize ve şehrimize önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, mezun olan öğrencilere hitaben, “Vatanınızı ve milletinizi sevin! Hepimizin canla, başla ülkemizin geleceği ve bekası için çalışmamız gerektiğini asla unutmayın. Kontrollü, kararlı, sabırlı, sebatlı ve empati yapan gençler olarak gelecekte pek çok güzelliğe katkıda bulunacağınıza inancım sonsuzdur. Yolunuz ve Bahtınız açık olsun” şeklinde konuştu.

Mezun olan öğrencileri temsilen konuşmasını gerçekleştiren Malkara MYO Makine Programı mezunu Berkay AĞAYA ise Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde kaliteli bir eğitim aldıklarını ifade ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi mezunu olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından, Bölüm birincilerine ödülleri ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından dereceye giren öğrenciler, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktılar.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.

 

 



G-YK7YH1TJPG