Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2013-12-19

Kan Bağışı Kampanyasına Malkara MYO’dan Rekor Katılım



 

Kurum kültürünün içerisine her daim sosyal sorumluluk bilincini yerleştirmiş ve nihayetinde sağlam temeller üzerine oturtmuş olan Malkara Meslek Yüksekokulu sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. 18.12.2013 Çarşamba günü Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen kan bağışı kampanyası bundan öncekilerde olduğu gibi rekor katılımla gerçekleşti.  

Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte Dr. Güler Ateş, Kan Bağışı Kazanım Personeli Şennur Evci, Flebotomist Ülkü Pekcan, Semra Erkan, Melek Albayrak, Hafize Bozkurt ve Destek Personeli Mustafa Ertop görev aldı.
 
Kan bağışı kampanyalarındaki rekorları elinde bulunduran ve her defasında bu rekoru geliştiren Malkara Meslek Yüksekokulu’nda son kampanyada 117 öğrenci kan vermek için başvurmuş olup, bu öğrencilerden 102 tanesi kan vermeye uygun bulunmuştur.
 
Sosyal sorumluluk bilinciyle toplanan 102 ünite kan sahiplerine ulaştırılmak üzere Edirne Kızılay Kan Merkezi yetkililerince teslim alınmış ve yüksekokulumuz bu konudaki hassasiyetinden dolayı “Teşekkür Belgesi”yle onurlandırılmıştır.
 
Kan bağışı kampanyasında emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere akademik ve idari personelimize Malkara MYO ailesi olarak teşekkür ederiz.
 
Malkara Meslek Yüksekokulumuz; "Kan Verelim Can Verelim" Bağışı Kampanyamız
 
 
 
 

 



G-YK7YH1TJPG