2012-05-29

Meslek Yüksekokulumuzda 29.05.2012 Salı günü saat 13.00 de Kariyer.net İnsan Kaynakları Portalı tarafından “Etkili Özgeçmiş Hazırlama ve Mülâkat Teknikleri” konulu seminer düzenlenmiştir. Seminere Kariyer.net Eğitim Müdürü Sayın Seyhan ÜNER, Kariyer.net Etkinlik Müdürü Sayın Ali Haydar PAŞALIOĞLU ve Kariyer.net Eğitim Uzmanı Sayın Ferhat DELİKTAŞ katılmışlardır. Seminerde Sayın Seyhan ÜNER, etkili özgeçmiş hazırlama, iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar ve mülâkat teknikleri hakkında öğrencilerimize eğitici bilgiler vermiştir. Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Sayın Ender ÇAKAL, verilen seminer için okulumuz öğrencileri adına teşekkür ederek hediyelerimizi takdim etmiştir.