2014-04-03

Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları konulu seminer düzenlenmiştir

Meslek Yüksekokulumuzda okulumuz öğrencilerine 02.04.2014 Çarşamba günü saat 13.45’de Kariyer.net İnsan Kaynakları Portalı tarafından “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” konulu seminer düzenlenmiştir. Seminere Kariyer.net Müşteri Eğitimleri Takım Lideri Sayın Ilgın ERGİN ve Kariyer.net Etkinlik Müdürü Sayın Semih GÜMÜŞ katılmışlardır.

Seminerde Sayın Ilgın ERGİN; etkili özgeçmiş hazırlama, iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar ve mülâkat teknikleri hakkında öğrencilerimize eğitici bilgiler vermiştir. Kariyer.net yetkilileri tarafından beş öğrencimize ücretsiz online İngilizce eğitimi, seminere katılan herkese katılım belgesi ve InfoLANG Dil Okulların’dan %10 indirim hediye edilmiştir.

Seminerin sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr. Sayın Kadir ERTÜRK ile topluluk koordinatörümüz Öğretim Görevlisi Sayın Senem ERGAN ve topluluk başkanımız Pazarlama Programı 2.sınıf öğrencisi Sayın Gökhan KAFALI okulumuz öğrencileri adına Sayın Ilgın ERGİN’e ve Sayın Semih GÜMÜŞ’e teşekkür ederek hediyelerimizi takdim etmişlerdir.

Emeği geçen tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.