Malkara Meslek Yüksekokulu
NKU Radyo
2015-06-17

MALKARA MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN 20.YIL MEZUNLAR BULUŞMASI



 
Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulunun, o zamanki bağlantısı Trakya Üniveristesi ‘nin  1995 yılı mezunları düzenlenen mezuniyet organizasyonunda bir araya geldiler. 
 
Mezunlar buluşmasına Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Yrd. Doç.Dr.Cemal Polat, uzun yıllar Yüksekokul Müdürlüğü yapan Yrd. Doç.Dr. İlknur Kumkale, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Engin Gürfiliz, Öğr. Gör. Ender Çakal emekli Öğr. Gör. Hasan Kurak . Okt. Nurettin Doygun, Okt. Okşan Gürfiliz, , Mak. Müh. Bülent Kumkale , Kızılay Malkara Şube Bşk. Ömer Meral , Yüksekokul Sekreteri Tarık Yurt ve Öğrenci İşleri Şefi  Fezayir Yılmazgüç’ te katıldı.
 
14 Haziran Pazar günü Bahar Turistik tesislerinde sabah kahvaltısı ile başlayan buluşma, Meslek Yüksekokul binasına ziyaret ve sürprizlerle devam etti. Mezunların eşleri ve çocukları ile birlikte katıldığı etkinlik duygusal anlara sahne oldu. Mezun olduğu halde diplomalarını henüz almayan öğrencilere kep ve cübbe giydirilerek, o dönemde ders veren hocaları tarafından diplomaları verildi. Daha sonra, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce günün anısına hazırlanan madalyalar katılımcı öğrencilere takdim edildi. Mezun öğrencilerde, günün anısına  hazırladıkları plaketleri hocalarına sundular. Plakete işlenen cümle, buluşmanın anlamlı bir ifadesini oluşturdu : “ O YILLAR ARAYA HİÇ GİRMEMİŞ GİBİ”
 
 Etkinlik, birlikte fotoğraf çekimi ve tekrar buluşma dilekleri ile sona erdi.
 

 



G-YK7YH1TJPG