2021-11-15

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA KAN BAĞIŞI GERÇEKLEŞTİ

Kan bağışının kurum kültürüyle özdeşleştiği ve her dönem üst düzey katılımın sağlandığı Malkara Meslek Yüksekokulu’nda yeni bir kan bağışı kampanyası daha gururla gerçekleşti. 15.11.2021 Pazartesi günü Yüksekokulumuzda düzenlenen kampanyaya her zamanki gibi ilgi büyük oldu.

Çorlu Kızılay Kan Bağışı Merkezi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte Dr. Mutasem MİLHEM, Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Gökhan ÇALIŞKAN, Hemşire Şenol ÖZÇAKIR, Burçin ATA, Özlem RADAN ve Destek Personeli Ramazan BAYKIN görev aldı.

Kan bağışı kampanyalarındaki rekorları elinde bulunduran ve her defasında daha fazla bağışçıyı hedefleyen Malkara MYO’ da son kampanyada 39 ünite kan bağışı gerçekleşti. Sosyal sorumluluk bilinciyle toplanan 39 ünite kan, sahiplerine ulaştırılmak üzere Çorlu Kızılay Kan Merkezi yetkililerince teslim alındı.