2024-05-23

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

21 Mayıs 2024 Salı günü Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sayın Öznur AKYOL, Malkara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Recai ÖZTÜRK, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nurdan ÖZTÜRK ve Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Safiye DEVECİ, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ’I ziyaret etmişlerdir.

Gerçekleştirilen ziyarette; Meslek Yüksekokulumuzun ve Malkara'nın geliştirilebilecek yönleri konularında görüş alışverişinde bulunularak, Malkara Kent Konseyi tarafından öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla her türlü etkinliğin yapılabileceği konusunda görüş bildirilmiştir.

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuza, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hazırlanmış olan "Bir Asırda Dünden Bugüne Malkara" isimli, Malkara İlçemizin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarının ve mahallelerinin ayrıntılı şekilde tanıtıldığı rehber kitap hediye edilmiştir.

Müdürümüz yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkürlerini iletmişlerdir.