2014-04-16

Malkara MYO’ da Kan Bağışı Kampanyası

Kan bağışının önemsendiği ve her dönem üst düzey bir katılımın sağlandığı Malkara Meslek Yüksekokulu’nda yeni bir kan bağışı kampanyası daha gururla gerçekleşti. 16.04.2014 Çarşamba günü Yüksekokulumuzda düzenlenen kampanyaya her zamanki gibi katılım üst düzeydeydi.

Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte Dr. Güler Ateş,  Flebotomi Uzmanı Melek Albayrak, Sinem Tan, Hafize Bozkurt, Aydan Biga ve Destek Personeli Mustafa Ertop görev aldı.

Kan bağışı kampanyalarındaki rekorları elinde bulunduran ve her defasında daha fazla bağışçıyı hedefleyen Malkara MYO’ da son kampanyada 94 ünite kan bağışı gerçekleşmiş olup, 20 bağışçı adayı öğrencimizin de değişik sebeplerden dolayı kanı alınamamıştır.

Sosyal sorumluluk bilinciyle toplanan 94 ünite kan sahiplerine ulaştırılmak üzere Edirne Kızılay Kan Merkezi yetkililerince teslim alınarak konuya gerekli önemin verilmesinden dolayı da Yüksekokulumuz “Teşekkür Belgesi” yle onurlandırılmıştır.