2015-03-27

Malkara MYO’da Kan Bağışı Kampanyası

Kan bağışının kurum kültürüyle özdeşleştiği ve her dönem üst düzey katılımın sağlandığı Malkara Meslek Yüksekokulu’nda yeni bir kan bağışı kampanyası daha gururla gerçekleşti. 26.03.2015 Perşembe günü Yüksekokulumuzda düzenlenen kampanyaya her zamanki gibi ilgi büyük oldu.

Çorlu Kızılay Kan Bağışı Merkezi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte Dr. Metin Karadağ,  Flebotomi Uzmanı Serkan Özel, Emine Gürel, Tuğba Dinçel ve Destek Personeli Cüneyt Dokumacı görev aldı.

Kan bağışı kampanyalarındaki rekorları elinde bulunduran ve her defasında daha fazla bağışçıyı hedefleyen Malkara MYO’ da son kampanyada 91 ünite kan bağışı gerçekleşmiştir.

Sosyal sorumluluk bilinciyle toplanan 91 ünite kan sahiplerine ulaştırılmak üzere Çorlu Kızılay Kan Merkezi yetkililerince teslim alınarak konuya gerekli önemin verilmesinden dolayı da Yüksekokulumuz “Teşekkür Belgesi” yle onurlandırılmıştır.