2012-12-26

Malkara MYO’ da Kan Bağışı Kampanyası

Malkara Meslek Yüksekokulu kuruluşunun 20. yılını kutladığı 2012-13 Akademik Yılı’nda yapmış olduğu etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Malkara MYO ve Edirne Kan Bağışı Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası 25.12.2012 Salı günü Malkara MYO’ da gerçekleşti.

Edirne Kan Bağışı Merkezi yetkilileri Dr. Vedat Arpacı, Hemşire Melek Albayrak ve Yasemin Açık, Flebetomist Güray Ören ve destek ekip yetkilisi Oğuz Yeni’den oluşan heyet, Malkara MYO öğrencilerinden 60 ünite kan bağışı yapıldığını ve katılımın üst düzeyde olduğunu belirttiler.

Kan bağışı kampanyası ekip lideri Dr. Vedat Arpacı katkılarından dolayı başta Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan olmak üzere tüm yetkililere ve öğrencilere teşekkür etti.