2013-03-28

Malkara MYO’da Kan Bağışı Kampanyasına Rekor Katılım

Malkara Meslek Yüksekokulu’nun her yarıyıl organize ettiği ve bir klasik haline getirdiği kan bağışı kampanyası etkinliğinin bir yenisi 28.03.2013 Perşembe günü Malkara Meslek Yüksekokulunda gerçekleşti. Öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin yanı sıra Malkara’lı vatandaşların bir kısmı da kampanyaya ilgi gösterdi.

Edirne Kan Bağışı Merkezi yetkililerinin uzmanlığında gerçekleşen etkinlikte Dr. Güler Ateş, Flebotomist Melek Albayrak, Yasemin Açık, Güray Ören ve destek personeli Oğuz Yeni’den oluşan heyet, Malkara MYO’da 90 ünite kan bağışı toplandığını ve katılımın üst düzeyde olduğunu belirttiler.

Bir önceki kampanyada 60 ünite kan bağışı yaparak rekor kıran ve bunu da Kızılay tarafından verilen teşekkür belgesiyle taçlandıran Malkara MYO sosyal sorumluluk bilinciyle topladığı 90 ünite kan ile bu konudaki hassasiyetini bir kere daha ön plana çıkardı ve yeni bir başarıya imza attı.